Eigenaren

Bent u eigenaar van een huis? Wilt u meer voordeel te krijgen?

Als u een appartement, huis of villa in Málaga en de Costa del Sol, en wil het meest profiteren om uw huis

Hoe werken we?

Wij werken samen met verschillende touroperators in verschillende Europese, Amerikaanse, Canadese en Aziatische landen, op alle belangrijke websites van vakantieverhuur wereldwijd. Het doel is dat uw huis het grootste deel van het jaar bezet is door een hoogwaardig publiek.

Wil je met waterfrontmalaga werken?

Als u een kwaliteitshuis heeft, en u geen problemen wilt, sluit u aan bij waterfrontmalaga, wij beheren alles. Laat uw woning in de beste handen, wij beheren uw huis, vergeten gasten, standaard, schade ....

Wij beheren uw huis voor u, echte voordelen vanaf het begin ...

Wij zorgen voor alles, contracten, schoonmaken, voorraadcontrole, retourneren van deposito's ...

Wilt u een veilig beheer van toeristische appartementen en in de handen van professionals te krijgen?

We werken voornamelijk op twee manieren:

  • 1º gedeeltelijke waterfrontmalaga: we zoeken naar de gasten. Wij informeren de eigenaar over de incheckdag van de nieuwe gasten in het huis. Deze optie is ideaal voor de eigenaren die de controle over hun eigenschappen niet willen verliezen, maar weten niet goed hoe de vakantiemarkt. Wij zorgen ervoor dat uw woning in alle portalen, makelaars, enz. Van vakantieverblijven (het belangrijkste internationaal) wordt gepubliceerd, zodat de eigenaar het resterende beheer verzorgt: inchecken, schoonmaken, onderhoud, Uitstapjes, enz. Wij functioneren alleen als tussenpersonen.  
  • 2º Waterfrontmalaga integraal: We kijken voor de gasten. Wij ontvangen de gasten: we maken het contract, het schoonmaken van het huis, controleer inventaris en Terugkeer van deposito's, etc.

De eigenaar heeft geen zorgen te maken over wat dan ook. Waterfrontmalaga zou zorgen voor alles: publicatie, bemiddeling, schoonmaak, check-in, check-out, contact met de gasten, het onderhoud van onroerend goed, ontlading in het toerisme, verklaring aan de politie,

Onze eigenaren zien hoe ze hun inkomen vergroten het moment dat we beginnen met het beheren Hun huizen

Bel ons nu en zie voor jezelf dat wij de 'Málaga - Costa del Sol' vakantiehuis Management Company, die het beste past bij uw behoeften en verwachtingen..

Contact informatie
De gegevens van de accommodaties
+